April 2019, Maurtua

I mars har vi jobbet mer med tema eventyr. Vi har blant annet malt fra eventyret om Bukkene Bruse.

Tema for April er vår. Vi leter etter ulike vårtegn og håper på mange fine dager ute i fint vårvær. Vi lager vårbilder og forbreder oss til påske. I starten av april vil vi lage forskjellig påskepynt. Vi ønsker i denne anledning at dere tar med to (utblåste) egg hver i starten av uke 14. Sender også ut melding om dette når det nærmer seg.

5.april feirer vi Brede som blir 3 år (6.april) 🎂

I år prøver vi noe nytt. 11. April blir det servert felles påskefrokost på Maurtua kl. 07.30 – 10.00. Foreldre og søsken er hjertelig velkommen:)

I stille uke er barnehagen åpen for barn som er påmeldt, onsdag før Skjærtorsdag er barnehagen stengt.

25. April er det BASAR i barnehagen kl. 15.00 – 17.00. Da blir det salg av lodd, middag, kafe og kake. Alle er hjertelig velkommen til basar - ta gjerne med familie og venner:)

Jeg har min siste arbeidsdag i Granåsen 12.april. Tusen takk for fine øyeblikk og opplevelser med en fantastisk barnegruppe!🤗 Cathrine på rompetroll har sin siste arbeidsdag 5.juni.

Christin Lien Fuglemo er på plass som styrer 24. April. Vi ønsker henne hjertelig velkommen:)

Gunn Julie og resten av gjengen på maurtua