Informasjon for Maurtua i august/september i 2018

Velkommen til nytt barnehageår på Maurtua!

Barnegruppa er ganske lik den som var i vår, men vi har fått en ny jente på 3 år som heter Anna Cecilie. Vi ønsker henne og familien velkommen til Granåsen.  I tillegg har Live og Samuel flyttet opp fra Rompetroll. Henrik tar 1 års permisjon fra slutten av september. Vi ønsker han og familien lykke til på Svalbard, og velkommen tilbake neste høst. Personalgruppa er også noe forandret da undertegnede har tatt over som pedagogisk leder sammen med Gunn Julie. Jeg får imidlertid et kort opphold her på Maurtua, da jeg søker nye utfordringer. Dere får mer informasjon når min etterfølger er klar. Gøril og Aleksandra er som i fjor på plass på avdelinga.

Mye av opplegget nå i begynnelsen av barnehageåret er klart. Som dere kan lese på oversikten så blir det aldersinndelte grupper (her kommer Maurklubben inn), lekegrupper,- delt i jenter og gutter, turdager på torsdager, frilek, samlinger og mye utetid.

Avdeligsmix er noe vi hadde for mange år siden som igjen har kommet på planen. Det betyr at noen unger og en voksen fra hver avdelinga skal møtes og finne på noe sammen en formiddag,- ute eller inne. Det kan også være at en gruppe fra en avdeling går på besøk til den andre avdelinga. Det blir også felles sangsamlinger.

Uke 38 er det tradisjon tro brannvernuke over hele landet. Vi skal markere den ved å ha samlinger med Bjørnis, skolestarterene skal på brannstasjon, brannøvelse og kanskje får vi besøk av brannbilen...

Ellers vil vi fortsette med arbeidsmaur, og dere kan se hvem som har det ærefulle oppdraget på oversikten.

Tema HØST står også på planen. Vi skal lage og spise grønnsaksuppe, lage høstutstilling og følge med på forandringer i naturen; bær, blader og farger.

Uteuke er fast innslag på høsten, og i år kommer den i uke 39. Det kommer mer informasjon om innholdet i den når det nærmer seg.

Foreldremøte onsdag 19. kl.19 VELKOMMEN!

Ønsker alle en fin høst. Hilsen Hanne & Co